Serveis per Empreses

Estás aquí:

Assessoria fiscal, laboral i comptable per la petita i mitjana empresa

Som una empresa tecnològicament innovadora que ofereix un tractament complet de la comptabilitat financera i analítica de la seva empresa, com també en matèria fiscal i mercantil i en tots els àmbits relacionats amb les relacions laborals i els recursos humans. Basem tots aquests serveis en:

empreses

Els nostres serveis

serveis-fiscal-empreses

Àrea Fiscal

Optimitzem la tributació fiscal com a objectiu a l’hora de planificar la gestió del teu negoci. Des de l’Àrea Fiscal treballem per obtenir tots els avantatges i beneficis fiscals, sempre dins del marc legal tributari i d’acord amb el calendari fiscal vigent.

Oferim assessorament permanent i especialitzat en la planificació fiscal de la teva empresa.

Àrea Laboral

Ens dediquem a l’assessorament i la gestió d’empreses i particulars en tots els àmbits relacionats amb les relacions laborals.

Acompanyem en la presa de decisions, assessorant i oferint les millors opcions i estratègies per cada sector de negoci.

serveis-laboral
serveis-assessoria-comptable
blob-65
blob-65

Àrea Comptable

Realitzem un tractament complet de la comptabilitat financera i analítica de la teva empresa, com també l’assessorament necessari en matèria fiscal i mercantil. Mantenim al dia la teva comptabilitat i ens ocupem de totes les obligacions fiscals i administratives del teu negoci.

Oferim un seguiment personalitzat en l’anàlisi de la situació econòmica, patrimonial i financera que ens permet acompanyar-te en la presa de decisions.

Àrea Legal - Advocats

Oferim serveis d’assessoria legal en matèria administrativa, laboral i mercantil, tant a empreses ja constituïdes com a nous emprenedors, que inicien la seva etapa empresarial.

Acompanyem en el procés per constituir-se com a empresari o empresa utilitzant la forma jurídica que més s’adapti i sigui favorable a les teves necessitats.

serveis-legal-empreses
blob-65
serveis-assegurances
blob-65

Àrea Assegurances

Som corredors d’assegurances que treballem amb les principals companyies asseguradores del mercat, actuant amb total independència i objectivitat.

Assessorem en el moment d’escollir les millors pòlisses, i un cop contractades, en cas de sinistre, ens ocupem de mantenir informat al client, mentre portem el control de tot el procés, amb l’objectiu de facilitar-li els tràmits amb l ’asseguradora.

Beneficis per al teu negoci

Posa't en contacte amb nosaltres
blob-10-ac
blob-10-ao

Contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis o vols més informació, truca’ns o envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.