Serveis per Autònoms

Estás aquí:

Assessoria fiscal, laboral i comptable per als autònoms

Gestionem el teu negoci a nivell comptable i fiscal. T’assessorem per tal de reduir la teva càrrega fiscal i així poder optimitzar al màxim els teus beneficis. Basem tots aquests serveis en:

autonoms
blob-38

Els nostres serveis

serveis-fiscal-autonoms

Àrea Fiscal

Optimitzar la tributació fiscal és un dels objectius a tenir en compte a l’hora de planificar la gestió del teu negoci.

Des de l’Àrea Fiscal treballem per obtenir tots els avantatges i beneficis fiscals, sempre dins del marc legal tributari i d’acord amb el calendari fiscal vigent.

Oferim assessorament especialitzat en la planificació fiscal del teu negoci.

Àrea Laboral

Oferim assessorament i gestió en tots els aspectes que componen les relacions laborals i els tràmits relacionats amb la Tresoreria de la Seguretat Social.

serveis-laboral-autonoms
blob-20-ac
serveis-comptable-autonoms
blob-65

Àrea Comptable

Gestionem les obligacions legals dels autònoms en matèria comptable.

Àrea Legal - Advocats

Oferim assessorament i cobertura legal en el desenvolupament que com autònom, pot tenir tant en les seves relacions professionals com en les particulars.

serveis-legal-autonoms
blob-10-ao
serveis-assegurances-autonoms
blob-10-ao

Àrea Assegurances

Som corredors d’assegurances que treballem amb les principals companyies asseguradores del mercat, actuant amb total independència i objectivitat.

Assessorem en el moment d’escollir les millors pòlisses, i un cop contractades, en cas de sinistre, ens ocupem de mantenir informat al client, mentre portem el control de tot el procés, amb l’objectiu de facilitar-li els tràmits amb l ’asseguradora.

Beneficis per al teu negoci

Posa't en contacte amb nosaltres

Contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis o vols més informació, truca’ns o envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.