Avís Legal

You are here:

Si us plau, llegiu atentament aquest avís legal abans d’utilitzar el nostre servei.


Informació Corporativa

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, TEMPLE GRUP CONSULTORS BCN SL, ( des d’ara també TEMPLE GRUP ) l’informa que és titular dels llocs web: www.temple.catimmobiliaria.temple.catconsultors.temple.catportal.temple.cat i clients.temple.cat d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, TEMPLE GRUP ,notifica les dades següents: el titular d’aquestes pàgines web és TEMPLE GRUP CONSULTORS BCN S.L. amb CIF/NIF: B60223419 inscrita al Registre Mercantil de BARCELONA, Tom: 25311, Foli: 91, Full: B87027 i domicili social: PASSEIG MARAGALL 400 LOCAL INT., codi postal: 08031, localitat: BARCELONA, província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: [email protected]


Usuari i Regim de Responsabilitats

La navegació per accés i ús de la pàgina web www.temple.cat i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota la titularitat de TEMPLE GRUP, atorga la condició d’usuari, per la que s’accepten, en navegar per les pàgines web de TEMPLE GRUP, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús dels llocs web abans esmentats, ja que qualsevol ús que faci dels mateixos o dels serveis i continguts en ells inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

Les pàgines web de TEMPLE GRUP, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis emesos per TEMPLE GRUP, per accedir a determinats continguts o serveis oferts als llocs web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per TEMPLE GRUP, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web, a aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (hardware y software).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària dels llocs web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web.


Canal Ètic i de Transparència

TEMPLE GRUP CONSULTORS BCN SL, us informa que compleix amb la normativa vigent establerta a la llei 2/2023. Per a més informació podeu seguir els següents enllaços: